Site Overlay

→ RADIO IN-STORE … LES WEBS D’IGUALADA, LA WEB D’IGUALADA

Tenir ràdio pròpia és un somni que molts bojos hem tingut.
“Ha estat tan gran la nostra determinació per crear una estació musical que en 2014 va néixer RadioRec”. Ara AnoiaRàdio-Rec
La satisfacció proporcionada per una ràdio musical exclusiva, que difongui la nostra personalitat i imatge de marca ens ha portat a poder oferir a tots aquells bojos per la ràdio i per la música, a donar cobertura i proporcionar un servei fet a mida…

A la seva imatge. A la seva comunitat. Amb emocions. Amb un estil indiscutible i musicalment ESPECIAL i ESPACIAL

 

AnoiaRàdio.com
Emissora online amb els èxits musicals del moment. Cobertura mundial però dirigida al públic de la Catalunya Central. Combina música dels 50′ fins a l’actualitat.

 


MyRadio Preu de 25 €/mes

MyRadio
Tant si ets una empresa, un comerç, un centre comercial o un particular, ara pots tenir la teva pròpia emissora de ràdio. Elimina la possibilitat d’haver d’escoltar una ràdio on s’ anuncia la competéncia “. MyRadio Preu de 25 €/mes Ràdio online personalitzada i personalitzable. Emet 24 hores al dia de música ininterrompuda. Amb jingles amb la seva marca i anuncis comercials difonent les seves promocions i/o ofertes. Te la muntem a mida.


Dj’sInside Preu de 65 €/sessió

Dj’sInside
Disposar no solament de la teva musica, sinó de l’emissió en directe des del teu propi local, és més que rádio. És un Dj’sShow en viu que motiva, emociona als teus clients i et destaca sobre el teu competéncia. Xou de Ràdio en directe. Personalitzat i personalitzable en viu. Amb música punxada per Dj’s professionals in situ. Jingles amb la seva marca i anuncis comercials anunciant les seves promocions i/o ofertes.


 

Pagina web Igualada, Pagines webs Igualada Webs Igualada | WeWè | Web Igualada

Domini Gratis a Igualada wewè... Les webs d'Igualada, La web d'Igualada. Web Igualada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Idioma »