Internet no és virtual, és súper real

El debat de què si Internet és o no real cada cop té menys sentit. No tan sols pel fet que més accions es fan cada dia amb l’ajut de la informàtica (Internet, webs, mail, xarxes, whatssap…) si no perquè el resultat o repercussió que les tecnologies ens ofereixen està molt per sobre del que es podia fer fa tan sols 15 o 20 anys.

Des de wewè de lapublicitat.net (webs Igualada) mirarem d’explicar aquesta afirmació

 

A més, les tecnologies de la informació (TIC) estan a totes les capes de la societat i la professió. Res no s’escapa. I doncs. Què esperem a considerar que vivim en una virtualitat cada cop més real.
Comunicats, entrevistes, contracte, informacions i decisions cada cop es fan a través d’una pantalla. Què vol dir això: que si no tenim l’interlocutor en carn i ossos al davant les coses no funcionen?, la resposta és clara. NO
Als meus clients molts cops els dic quelcom semblant. Si tu, la teva empresa o marca no està ben situada a la vida real. Difícil és que a Internet ho estigui. No és impossible, és clar!
Si una persona (o empresa) no es manifesta, no surt de casa, no fa amistats i relacions. No informa del que fa, no ofereix els seus productes a la vida real, al final la persona o marca, o empresa no evoluciona. No ven i acaba tancant portes.

googleman - wewe-lapublicitat.net-igualada-anoia- 366x500
Googleman!

Per no caure en desgràcia podem fer moltes coses. És clar. Podem pagar per posar un anunci a la revista de torn i donar-se a conèixer (a Internet això és SEM: pagar a Google per anunciar-se). Però això serà efímer. Se’n parlarà (molt o poc) durant una curta durada de temps.
En canvi si la persona o empresa es dedica a visitar a clients. A ensenyar el que fa. A oferir productes i serveis ben explicats. Amb ofertes i/o promocions atractives…

Això és coneixença. Relacions socials, oi? Doncs a Internet és el mateix. I s’anomena SEO o posicionament natural. És a dir. La societat et coneix per el que ets i el que representes. Les relacions que fas, la teva reputació. Aquestes relacions, com que han costat molt de fer, s’ha hagut de picar molta pedra, han anat deixant un poso que costarà molt d’esborrar. Aquest el record que busquem. Un record que ens manté vius durant molt temps.
I Això sense anar més lluny és el que fem a WEWè.
No només fem la web adient per a cada client, sinó que la mantenim oberta, corrent i al dia. Com un riu que no s’estanca mai i que evoluciona al seu propi camí.

Per la qual cosa, continuem mantenim la dita que Internet (i tu) és real… com la vida mateixa!

 

 

Manel Caparrós

CEO lapublicitat.net  |  anoiaradio.com