Anuncis a Facebook

Tria el teu anunci a Facebook, et servirà per tenir una bona imatge de marca. A més la compartirem “Al Sac” amb més de 2.300 persones gratuïtament.

Els anuncis poden ser, a escollir entre:

Anunci fixe d’una oferta o promoció
Anunci vídeo d’una oferta o promoció
Anunci fixe de sorteig
Anunci vídeo de sorteig

Omple el següent formulari i en qüestió de minuts tindràs el teu anunci publicat.


 


La publicitat.net d’Igualada us ajuda a decidir què és millor WEB o APP (?)

Avui des de wewè, us vull explicar quines diferències hi han i per què hauriem d’escollir un o altre producte a l’hora de fer la nostra web o APP, cara a córrer sobre els dispositius mòbils.

Pros APP penjada als "STORES" - "OFICIAL"
Pros APP penjada als “STORES” – “OFICIAL”

Partirem de la base de que una APP i una Web, tot i que semblen el mateix, son diferent i és des del principi on es decideix que volem. Que el millor i què li convé al producte, marca o servei que volem “virtualitzar”. Així doncs …

Pros i contres de tenir una APP (OFICIAL) publicades en Stores o una web adaptada per mòbils

Pros APP penjada als “STORES” – “OFICIAL”

 • La vostra APP estarà disponible als aparadors oficials de IOS i Android App Store i Google Play respectivament.
 • Pots monetitzar la teva app en descarregar-la
 • Pots arribar a més públic (especialitzat potencial) i menys saturat
 • El sistema de descàrrega és fàcil
 • Pots tenir estadístiques de descàrregues.
 • Estar en App Store i Google Play donen més categoria
 • Cobreixes tot l’espectre de Sistemes Operatius (OS)
 • Un cop el client la te instal·lada, ja està! No s’ha de buscar més la web

 

Contres APP penjada als “STORES” – “OFICIAL”

 • Ser-hi a les Stores té un preu de publicació i hosting (llicència) és d’uns 120€ a l’any per tenir-la publicada a APP Store. Pel que fa a Google Play, uns 80€ (un sol pagament)
 • S’han d’actualitzar cada cert temps a causa de les actualitzacions dels OS
 • Té més dificultat de descàrrega i instal·lació una APP, que no pas obrir una pàgina web

 

Pros WEB RESPONSIVE

 • Son molts el que opten per una web en format d’APP que s’adapti perfectament als dispossitius mòbils. Aquestes, funcionen en tots els dispositius (versions responsive) i en tots els sistemes. És web!
 • Les opcions de negoci, encara que “viatgin” per Internet, tenen una explícita acció de mercat local. Així les accions de publicitat, sempre solen ser locals.
 • Et pots publicitar de diverses maneres i sempre (és lògic) en l’àmbit local o provincial de la manera que ja es fa habitualment.
 • No tens problemes d’actualitzacions doncs la web s’actualitza sola (si incorpora el sistema WP) para tots els dispossitius.
 • Amb doferents sistemes de ginys WP, pot afrontar pràcticament qualsevol petició del client: comandes, facturació, pagaments… etc
  Amb el sistema web, s’indexa en Google i cercadors populars. Les APP’S NO
 • Tindrem estadístiques de visites. Enllaços amb la caixa i/o stoc
 • Es pot enllaçar fàcilment amb xarxes socials

Tu també t’has trobat amb aquesta indecisió? com ho vas solucionar? Ens ho expliques?

Prova de buscar el teu domini aquí:

 


Domini Gratis a wewè… Les webs d’Igualada, La web d’Igualada

Aprofita la promoció d’un anys de domini gratis si fas la teva web amb WeWè.

Començaràs a pagar el domini .com .net o .es a partir de la renovació del segon any.

Vinga a que esperes! posat en contacte amb nosaltres al telèfon 607 63 63 20 o envia’ns un correu.

No saps què és un domini d’Internet?

A wewè; les webs d’Igualada t’ expliquem com tenir la teva web a Igualada

 

Dominis

Els dominis d’Internet són noms de servidors que poden ser fàcilment recordats que s’assignen paral·lelament a una o més adreces IP. L’assignació, però, no és fixa: els noms poden moure’s a una altra localització de la topologia d’Internet amb una altra adreça IP.
Format
Els dominis s’escriuen en els formats: b.a, c.b.a, d.c.b.a… En un nivell estricte caldria acabar-los en un darrer punt (b.a.). Cadascun dels segments (a, b…) és anomenat “etiqueta” (label). Les etiquetes de més a la dreta són d’un conjunt determinat, formats només per caràcters alfabètics. Les altres etiquetes, típicament, són formades per lletres, xifres i guions, però no poden començar per guions ni estar formades només per xifres. Darrerament s’han canviat les normes en alguns subdominis i s’accepten caràcters fora de l’alfabet llatí estricte, però són simplement redireccions a adreces estàndard que els codifiquen. En els noms de domini les majúscules i minúscules són considerades iguals, de manera que Domini.com és el mateix que DOMINI.COM.

Cerca aquí el domini que t’agradaria per saber si està ocupat

Pagina web Igualada, Pagines webs Igualada Webs Igualada | WeWè | Web Igualada

Domini Gratis a Igualada wewè... Les webs d'Igualada, La web d'Igualada. Web Igualada

Blog lapublicitat.net wewè Webs Igualada | Web Igualada

Entrades del nostre blog

Pagina web Igualada, Pagines webs Igualada Webs Igualada | WeWè | Web Igualada

Domini Gratis a Igualada wewè... Les webs d'Igualada, La web d'Igualada. Web Igualada

Internet no és virtual, és súper real

El debat de què si Internet és o no real cada cop té menys sentit. No tan sols pel fet que més accions es fan cada dia amb l’ajut de la informàtica (Internet, webs, mail, xarxes, whatssap…) si no perquè el resultat o repercussió que les tecnologies ens ofereixen està molt per sobre del que es podia fer fa tan sols 15 o 20 anys.

Des de wewè de lapublicitat.net (webs Igualada) mirarem d’explicar aquesta afirmació

 

A més, les tecnologies de la informació (TIC) estan a totes les capes de la societat i la professió. Res no s’escapa. I doncs. Què esperem a considerar que vivim en una virtualitat cada cop més real.
Comunicats, entrevistes, contracte, informacions i decisions cada cop es fan a través d’una pantalla. Què vol dir això: que si no tenim l’interlocutor en carn i ossos al davant les coses no funcionen?, la resposta és clara. NO
Als meus clients molts cops els dic quelcom semblant. Si tu, la teva empresa o marca no està ben situada a la vida real. Difícil és que a Internet ho estigui. No és impossible, és clar!
Si una persona (o empresa) no es manifesta, no surt de casa, no fa amistats i relacions. No informa del que fa, no ofereix els seus productes a la vida real, al final la persona o marca, o empresa no evoluciona. No ven i acaba tancant portes.

googleman - wewe-lapublicitat.net-igualada-anoia- 366x500
Googleman!

Per no caure en desgràcia podem fer moltes coses. És clar. Podem pagar per posar un anunci a la revista de torn i donar-se a conèixer (a Internet això és SEM: pagar a Google per anunciar-se). Però això serà efímer. Se’n parlarà (molt o poc) durant una curta durada de temps.
En canvi si la persona o empresa es dedica a visitar a clients. A ensenyar el que fa. A oferir productes i serveis ben explicats. Amb ofertes i/o promocions atractives…

Això és coneixença. Relacions socials, oi? Doncs a Internet és el mateix. I s’anomena SEO o posicionament natural. És a dir. La societat et coneix per el que ets i el que representes. Les relacions que fas, la teva reputació. Aquestes relacions, com que han costat molt de fer, s’ha hagut de picar molta pedra, han anat deixant un poso que costarà molt d’esborrar. Aquest el record que busquem. Un record que ens manté vius durant molt temps.
I Això sense anar més lluny és el que fem a WEWè.
No només fem la web adient per a cada client, sinó que la mantenim oberta, corrent i al dia. Com un riu que no s’estanca mai i que evoluciona al seu propi camí.

Per la qual cosa, continuem mantenim la dita que Internet (i tu) és real… com la vida mateixa!

 

 

Manel Caparrós

CEO lapublicitat.net  |  anoiaradio.com

Per què WordPress? – t’ho expliquem a lapublicitat.net (webs igualada) | Wewè

Per què WordPress? Pot semblar la pregunta del milió, però si puc, aquí intentaré explicar-te per que a lapublicitat.net (webs igualada) | Wewè, ho creiem així

 

Et presentem les 11 raons per canviar a WordPress.
WordPress va ser creat en 2003 per Matt Mullenweg i Mike Little a partir del ja desaparegut b2/cafelog, i actualment s’ha convertit en el gestor de continguts d’ús general més popular de la xarxa. De fet, ha crescut tant durant els últims 12 anys que actualment el 25% de totes les webs del món estan fetes en WordPress.

I perquè vegeu algunes estadístiques interessants sobre WordPress:

Cada segon es publiquen 17 entrades de WordPress al món,
els blogs de WordPress reben 5,5 milions de comentaris al mes,
hi ha 37 milions de cerques mensuals globals sobre WordPress,
està disponible en més de 50 idiomes, al moment d’escriure aquest article, WordPress 4.3 ha estat descarregat més de 7 milions de vegades, i això que aquesta versió va sortir fa un parell de setmanes…
No obstant això, estem més interessats a comentar-te les principals raons per les quals hauries de passar el teu web a WordPress. Comencem?

#1. Lliure i obert
WordPress és un projecte de codi obert i lliure. És a dir, pots executar WordPress com vulguis i per al propòsit que vulguis. Pots veure com està dissenyat i codificat i aprendre d’aquest.

Pots canviar-ho per satisfer les teves necessitats i també pots redistribuir-ho. Amb WordPress, bàsicament pots fer el que vulguis. No és fantàstic?

Però, si ja estàs pensant: Fantàstic! Però això del gratis ja m’ho conec: primer t’ofereixen la “cervesa gratis” i després hauré de pagar mínim un menú complet… Insistim: WordPress es pot obtenir de forma gratuïta a qualsevol moment, i mai et faran pagar per això. No hi ha càrrecs ocults, ni lletra petita en cap contracte…

Trobaràs un munt de professionals i empreses independents de WordPress que venen els SEOs treballs sobre WordPress, però WordPress en si, és (i serà) sempre gratis.

#2. Optimitzat per a SEO
Si tens un lloc web, segurament una de les teves principals preocupacions és el SEO.

Possiblement vols oferir un excel·lent servei a tots els que aterren en un web, ajudar-los a trobar el que estan buscant, i t’agradaria ser referència a la teva àrea de negoci.

Però és clar que amb la finalitat d’aconseguir aquests objectius, necessites tenir un lloc web ben dissenyat per estar ben posicionat pels motors de cerca. Per sort, WordPress aquesta extremadament optimitzat per a SEO des del SEO origen.

Tingues en compte que Matt Cutts de Google va recolzar a WordPress durant la WordCamp de Sant Francisco de 2009. Més detalls els trobaràs en el SEO blog personal que, per descomptat, està en WordPress ?

#3. Gran seguretat
Altra de les principals preocupacions quan es té un lloc web és la seva seguretat. WordPress, en ser tan popular, és un dels objectius favorits per als hackers informàtics (de fet, hauríem de cridar-los crackers i no hackers).

I, per descomptat, WordPress, com qualsevol programari, pot tenir forats informàtics que podria trobar un bon hacker. Però, encara així, WordPress és segur. Per què? Bàsicament, per dues raons principals. D’una banda, pel fet de ser codi obert.

Això significa que tothom té accés al codi i pot contribuir a detectar qualsevol problema de seguretat, informar del mateix i contribuir a resoldre-ho. D’altra banda, disposa d’una gran comunitat de persones que treballen en el nucli de WordPress.

La veritat és que, gràcies a aquesta combinació, WordPress és una plataforma molt robusta i sòlida i amb gran capacitat de recuperació davant qualsevol atac.

#4. Altament personalizable
WordPress té milers de plugins i temes, tant gratuïts com de pagament. Amb tan sols uns clics, pots instal·lar i configurar una instal·lació de WordPress única on tot es veu exactament com vols que es vegi.

I si les teves necessitats són tan específiques que no hi ha plugins per a les mateixes? Bé, una vegada més, la naturalesa de codi obert de WordPress significa que es pot ampliar encara més, de tal manera que, totes aquestes necessitats puguin ser perfectament adaptades.

#5. Servei de suport excel·lent
WordPress és una gran opció per a tots els nivells. La plataforma ha estat dissenyada per ser fàcil d’usar. Però està també molt bé programat i ben documentat.

Però cal tenir en compte que, malgrat la senzillesa de WordPress, en algun moment tots els usuaris acabem enfrontant-nos amb algun que un altre problema. En aquest moment, és d’agrair el suport de la comunitat darrere de WordPress o el teu administrador web local.

#6. Fàcil de manejar i utilitzar
WordPress va ser dissenyat tenint sempre al cap a l’usuari que ho utilitza. Per a la seva seguretat, està equipat amb un sistema d’actualització i de notificacions, per la qual cosa sempre es pot saber quan hi ha noves versions dels temes.

Això fa que el procés de mantenir al dia el teu web sigui fàcil i senzill. El teu administrador web local tindrà cura de fer-ho. Assegura’t sempre de mantenir la teva web segura i actualitzada!

#7. Adaptat al mòbil
L’any passat TechCrunch va informar que actualment la majoria del consum de mitjans digitals es duu a terme des d’aplicacions mòbils. Si fem un cop d’ull més d’a prop a les dades compartides en l’estudi de comScore, l’ús del mòbil en el SEO conjunt representa el 60% del temps dedicat, mentre que el 40% restant es fa des d’ordinadors d’escriptori.

Si fas un cop d’ull al teu compte de Google Analytics i comproves les teves estadístiques particulars, amb gran probabilitat, molts dels teus visitants provenen de dispositius mòbils, i per tant, és molt important que també els ofereixis una gran experiència d’usuari des d’aquests dispositius. Però, com? El Disseny web adaptable (responsive) és la resposta.

El disseny web adaptable té com a objectiu proporcionar una experiència òptima de visualització i interacció independentment del dispositiu en el qual es mostra el contingut. La imatge mostrada anteriorment explica la idea: el contingut és com l’aigua i, per tant, ha d’adaptar-se al recipient (perquè, com bé saps, al revés és simplement impossible).

#8. Versatilitat
Quan es va crear WordPress, originalment era una plataforma simple per a blogs. Des de llavors, no obstant això, ha evolucionat (i segueix evolucionant) per ser utilitzat com un sistema complet de gestió de continguts, a través dels milers de plugins i temes.

Així que, pots usar WordPress per a un blog personal o per a un lloc de notícies o per crear un increïble comerç electrònic… sigui el que sigui el teu objectiu, ho pots aconseguir L’única limitació que tindràs en WordPress serà la teva imaginació!

#9. WordPress funciona bé amb Multimèdia
Avui dia, la web és molt més que un simple text amb hipervíncles. Compartim una gran quantitat de contingut molt variat: imatges, vídeos, àudio. WordPress fa que sigui fàcil treballar amb arxius multimèdia.

No només és fàcil la càrrega d’arxius multimèdia, també pots editar arxius, com a imatges, des de la llibreria multimèdia.

WordPress també fa que sigui súper fàcil incrustar contingut de tercers, tals com videos de YouTube o tweets.

#10. Aposta pel comerç electrònic
El maig passat, Automattic va adquirir WooThemes. I, per què comentem això?

Automattic és una empresa fundada per Matt Mullenweg (el creador de WordPress). És l’empresa darrere de WordPress.com, que serveix més de 15,8 mil milions de pàgines al mes, a més d’oferir altres serveis populars, com Akismet, Jetpack i VaultPress.

D’altra banda, WooThemes era una empresa que distribuïa temes i altres serveis per WordPress. En WooThemes també van crear WooCommerce, una de les més poderoses solucions de comerç electrònic que trobaràs actualment.

WooCommerce estén les funcionalitats bàsiques de WordPress per convertir-ho en un lloc de comerç electrònic molt complet. Amb gairebé 9.000.000 descàrregues, actualment WooCommerce ja suposa el 29% de totes les tendes electròniques.

Com veus, WordPress ja no és una plataforma de creació de blogs personals, avui es considera una plataforma wep perfectament robusta i de i-commerce molt potent i molt fàcil d’usar.

#11. Fàcil de moure
Si alguna vegada has de canviar a un nou proveïdor de hosting, ja sigui perquè el teu tràfic ha crescut molt i el servei que t’ofereixen no dóna un bon suport o no és fiable (Algú va esmentar les còpies de seguretat?;-)), o perquè has trobat una oferta increïble en un altre lloc, pots fer-ho sense experimentar gairebé cap temps d’inactivitat al teu web.

WordPress funciona amb gairebé tots els servidors de hosting. Aquesta flexibilitat és molt pràctica, ja que significa que el teu lloc en WordPress (i els recursos que consumeix) podran escalar igual que el teu negoci/tràfic.

 

 

Manel Caparrós

CEO lapublicitat.net  |  anoiaradio.com